مشاوره حقوقی رایگان - نتيجه كالبد شكافی

با سلام و خسته نباشيد.
پدربزرگ مادري من به شكل عجيبي در نيمه شب در شهريور پارسال، فوت شد. بعد از دو ساعت جنازه در پايين كوه توسط دايي هام پيدا شد. گفتن موبايلش بالاي كوه و پيراهنش هم توي درخت بالاي كوه پاره شده بوده كه توي درخت مونده.
بعد از اين كه براي كالبد شكافي فرستادنش پزشكي قانوني، تا الان كه جواب رو دادن به دايي هام، چيزي به ما و مادرم و خاله هام اعلام نميكنن، كه جواب چه بوده. پدربزرگم داراي اموال بسياري نيز بوده. ميخواستم ببينم كه مادر من و بقيه خاله هام چطوري بايد از جواب پزشكي قانوني مطلع بشن؟ اگر خدايي ناكرده علت فوت قتل بوده بايد چكار كنند؟
ممنونم از توجه شما.

پاسخ ها :

اطلاع از نتیجه کالبد شکافی پزشکی قانونی نتیجه کالبد شکافی پزشکی قانونی کالبد شکافی پزشکی قانونی کالبد شکافی جسد کالبد شکافی پزشکی قانونی قتل