مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست نفقه مسکن مستقل

با سلام.
متولد 81 هستم.
6 ساله بودم که پدر و مادرم از هم جدا شدند. 9 ساله که شدم پدرم مجددا ازدواج کردند. متاسفانه پارسال یک روز که کسی خونه نبود، زنگ زدم دوست پسرم اومد خونه بلافاصله پدرم اینا برگشتند و کار رو به کلانتری کشاندند. نهایتا همان جا مسئله حل و فصل شد. اما بعدش آزارهای روحی روانی زیادی به من وارد می‌کردند. از من دست نوشته ای گرفتند که من با رضایت خودم می روم و با مادرم زندگی میکنم. برگه حضانت دائمی تنظیم و به مادرم داد. طبق حکم صادره ماهانه 520 هزار تومان نفقه به صورت منظم به حسابم واریز میکنه. الان بعد از گذشت 14 ماه، مادرم دیگه من رو نمیتونه پیش خودش نگه داره. پدرم اینا هم حتی برای یک ساعت من رو پذیرش نمی‌کنند. پدرم مغازه اجاره ای پوشاک فروشی داره. خانه ای متوسط و اقساط بانک مسکن و همچنین یک خودرو پراید داره و از ازدواج دومش یک فرزند 9 ساله دارد.
چکار باید کنم تا پرونده روال خوبی داشته باشه؟
در صورتی که حکم به تامین مسکن مستقل صادر شد، اسباب و اثاثیه چی؟ آیا میتوان التزام کرد که اجاره نامه به اسم خودم تنظیم شود تا اون مبلغ ودیعه مال خودم بشود؟ یا اینکه میتونه به اسم خودش بزنه؟
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر و سپاس فراوان.

پاسخ ها :

مهدی نظری عین الدین

جناب آقای مهدی نظری عین الدین :

باسلام با توجه به بالغ بودن، شما تحت حضانت مورد توافق خارج شدید و انتخاب اینکه پیش چه کسی باشید با خودتونه. ولی در هر حال پدرتون به شما ولایت داشته و اگه متاهل یا شاغل نیستین موظف به پرداخت نفقه بشما میباشد. درضمن مبلغ مورد توافق در نفقه دائمی نیست و قبل تعدیل هست و نمیشه مبغ قطعی تعیین کرد. کل اقلام نفقه بنام پدرتون خواهد بود و شما صرفا حق استفاده دارید مگر اینگه توافقی خلاف اون بشه.
امیدوارم مفید باشه.