مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار زندانی رای باز

سلام، با توجه به این که بنده کارمند پیمانی دولت هستم که با تخلف حمل مواد مخدر، محکوم به هفت سال حبس تعزیری شدم و انفصال موقت شش ماه از خدمات دولتی که تبدیل به جریمه نقدی شده و در حال حاضر رای باز میگذرانم و بیکارم. از نظر هیئت تجدید نظر تخلفات اداری، محکوم به انفصال موقت یک ساله شدم و در حال حاضر تمام شده و حضور خودم در اسرع وقت به اداره معرفی نمودم. با توجه به رای باز بودن و در حال گذراندن حبس تعزیری، در چه صورتی میتوانم به کارم ادامه بدم؟

پاسخ ها :

بازگشت به کار زندانی رای باز شرایط بازگشت به کار زندانی رای باز رای باز زندانی مواد مخدر بازگشت به کار زندانی رای باز مواد مخدر انفصال موقت کارمند