اگر دادخواست طلاق میدهید باید تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نمایید. بله زوجه میتواند اعلام امادگی نماید.
با توجه به رای قطعی عدم تمکین و عدم تمایل همسرتان به بازگشت به منزل، در صورتی که شما درخواست طلاق بدهید، ایشان ممکن است در دادگاه بیان کند که قصد تمکین دارد. این امر به منظور ایجاد زمان بیشتر و یا اعمال فشار بر شما ممکن است انجام شود. با این حال، دادگاه باید دلایل و شواهد ارائه شده را بررسی کند. رای قبلی و اجراییه صادر شده نیز مورد توجه دادگاه قرار خواهد گرفت. توجه داشته باشید که مسائل مربوط به تنصیف اموال نیز باید با دقت و بر اساس قوانین بررسی شود.
سلام تمکین ایشان ربطی به پرونده طلاق ندارد در هر حال شما حق دارید هر زمان که بخواهید حتی بدون دلیل زوجه را طلاق دهید ولی اگر به متزل شما بازگردد در صورت طلاق مستحق تنصیف دارایی می شود
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.