مشاوره حقوقی رایگان - مسائل حقوقی

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده ط.ح در سال 1371ازدواج کردم و همان زمان مادر شوهرم هزار متر زمین که به اسم خودش بوده رو به من هدیه داد که مدارکش موجود ، متن مدرک به این صورت هست:
اینجانب بانو ر.ق (مادر شوهرم) یک هزار متر مربع از باغ چای خود را که در ... واقع شده هدیه واگذار نمودم به عروسم ط.خ و دارای اثر انگشت مادر شوهرم هست
ولی من تا به امروز اقدام به دریافت زمینم نکردم
مادر شوهرم دوساله که فوت کرده و این زمین که بعد از مرگش 5هزار متر به شوهرم رسیده و بقیه زمین که وسعتش خیلی بیشتر از هزار متر هست بین خواهر شوهر هام تقسیم شده
الان سوال من اینه که ایا من با این سند و مدرک میتونم اقدام به دریافت زمینم کنم ؟
و با این توجه که زمین تقسیم بندی شده ایا شوهرم میتونه از 5هزار متر زمینش 1هزار متر رو به من بده یا من میتونم از زمین خواهر شوهر هام کم کنم و زمینم رو از اونا دریافت کنم ؟
و یا اینکه اصلا ثابت که شد هزار متر از این زمین برای منه حق انتخاب قطعه با منه یا اینکه با اونا ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از سایت کانون وکلا استعلام بگیرید اسامی وکلای کانون در سایت وجود دارد www.icbar.ir در ضمن نام ان را در گوگل هم سرچ کنید در صورت وکیل بودن مشخص خواهد شد