مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از روی جعل کپی سند عادی برابر با اصل

زمینی فروخته شده پس از ساخت اصل سند دستکاری و خط خوردگی و توسط شخص دیگری به ان متن اضافه گردیده مبنی بر اینکه ملک مجاور کوچه میشود و قبل از اخذ سند رسمی در ساختمان خود پنجره هم باز کرده است الان در سند حدی از ساختمان را به کوچه ثبت کرده اند و شهرداری مدعی می باشد که کوچه است ضمنا اصل قولنامه عادی دست صاحب ساختمان و کپی برابر با اصل در پرونده ثبت می باشد

پاسخ ها :

اعظم  گنجواري حاجي ابادي

اعظم گنجواري حاجي ابادي :

استان :

سلام دوست عزیز شما میتونید شکایتتون رو مطرح کنید از طریق شعبه رسیدگی کننده پرونده به کارشناس رسمی خط شناسی ارجاع میشه و مجدد از طریق شعبه به طرف مقابلتون ابلاغ میشه که اصل مدرک رو جهت انجام کارشناسی در اختیار کارشناس قرار بده در غیر اینصورت ضمانت اجرای قضایی رو دارد