مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در فروش خودرو

با سلام
در سال 95 خودروی پراید مدل 84 را در بنگاه ماشین از شخصی که نمی دانستم در آنجا خرید و فروش میکرد به صورت اقساط خریداری کردم و در مبایعه نامه ذکر شد بعد از پایان اقساط فروشنده موظف به انتقال سند شد، از آنجایی که بنگاه دار فروشنده را با استناد به وکالت نامه کاری از پدر که در قولنامه ذکر شد قولنامه را به امضا در آوردند، ( که بعد از 3 سال متوجه شدم وکالت نداشت ) پدر فروشنده از سال 84 به گفته خودشان دنبال سند نرفته بود چون طرف آشنا بود، پدر در هنگام معامله حضور نداشتند.
بنده مبلغ پیش پرداخت را به حساب پدر واریز کردم و اقساط را هم همین طور، مبلغی از اقساط مانده بود که درخواست انتقال سند کردم تا تسویه حساب کنیم که بعد از گذشت یک سال نتوانستند انتقال سند کنند.
شکایت نمودم جهت الزام به تنظیم سند از هر سه نفر که اسمشان در قولنامه ذکر شده بود (پسر به وکالت از پدر و صاحب سند)، بدلیل عدم حضور آنها رای به صورت غیابی به نفع بنده صادر شد.
اما بعد متوجه شدم از سال 97 خودرو توقیفی می‌باشد ( یکی از شهریار توسط صاحب سند و دیگری از فاروج که گفته اند توقیف برای مواد مخدر یا ضد نظام است ).
حالا بنده نه میتوانم بفروشم، نه میتوانم استفاده کنم، از سال 95 تا به امروز که سال 99 است مورد ضرر و زیان شده ام، لطفا راهنمایی بفرمایید که چه نوع شکایتی به دادگاه ارائه بدهم تا حقم ضایع نشود زیرا با این گرونی ها دیگر نمی توانم همون خودرو را بخرم، متشکرم

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
می بایست در شعبه توقیف کننده خودرو نسبت به عملیات اجرایی و توقیف اعتراض ثالث به نماید و این محکومیت انتقال دهندگان را به آن شعبه ارائه نمایید