مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالا

با سلام در سال 92 به اتفاق شریکم، یک دستگاه کشباف در تبریز خریدیم. 4 فقره چک به او دادیم. در موعد تحویل، طرف کلاهبردار در آمد و چک های ما را برگشت داد، در تهران خرج کرده. با پیگیری معلوم شد، او فراری است. چون دستگاه تحویل نشد، ناچارا تامین نکرده و شخص ثالث چک ها را برگشت داد. به علت عدم دسترسی به شخص ثالث، حکم انسداد حساب ما را گرفته. حساب مستمری بنده را مسدود نموده. در حقیقت حدود هفت سال شریان حیات من را قطع نموده. بنده چکار باید بکنم؟ السلام با تشکر.

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
حسب مورد می توانید با طرح شکایت کیفری یا اقامه دعوای حقوقی علیه شخص موصوف در جهت احقاق حق خویش تلاش نمایید