مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک بدون حضور صاحب

سلام، میخوام خودرویی معامله کنم صاحب ماشین شهر کرمان هست و کسی که ماشین دستشه، شیرازه و دوست بنگاهی که وکالت فروش هم نمی‌دونم داره یا نه. میخواستم بدونم، با قولنامه رسمی با فروشنده و با داشتن سند، کارت ماشین و خود ماشین، من میتونم بدون حضور این دو، پلاک رو فک و سند قطعی بزنم به نام خودم؟ ممنون و متشکرم

پاسخ ها :

تعویض پلاک خودرو توسط خریدار انتقال سند خودرو بدون حضور صاحب سند تعویض پلاک خودرو انتقال سند خودرو تعویض پلاک خرید و فروش خودرو خودرو