مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از راننده ای که خسارت نمیده

جلو منزل برای ورود به پارکینگ راهنما زدم توقف کردم - روی خط ممتد - که یه تاکسی از پشت زد ... گفت مدارک همراش نیست و حاضره خسارت بده. به پلیس زنگ نزدیم. کارت ملی و کارت سربازی ش رو ازش گرفتم. پلاک خودرو هم دارم. الان که مبلغ خسارت دو و نیم میلیون شده ... جواب تلفن رو دیگه نمیده ...
تصویر تصادف تو دوربین خونه هست ولی چون شب بوده ... واضح نیست.
چکار کنم؟ ممنون
میتونم زنگ بزنم پلیس بیاد گزارش تصادف رو بنویسه؟
بعد ماشین رو تعمیر کنم ..... بعد کارهای پیگیری رو انجام بدم؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام ابتدائا به دفتر خدمات قضایی نزدیک محل سکونت خود مراجعه کنید و درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری مطرح کنید و سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید .احتیاج به صورتجلسه پلیس بعد از گذشت این چند روز نیست