مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های پایان کار در ساختمان خریداری شده

با سلام و سپاس از مهربانی شما
در هنگام ازدواج من چون خانواده‌ی همسرم توانایی تهیه جهیزیه را به دلیل اینکه نقدینگی‌شان صرف ساختن ساختمانی شده بود را نداشتند پیشنهاد دادند که من نصف یک واحد از ساختمان سه ‌طبقه‌شان را خریداری کنم و آنها هم نصف دیگر واحد خریداری شده از آنها را به نام دخترشان بزنند تا به این ترتیب هم مشکل جهیزیه حل شود هم من و خانمم مشترکا دارای یک واحد ساختمان بشویم ، به این ترتیب من نصف واحد را از آنها خریداری کردم و آنها هم متعهد شدند که بعد از گرفتن پایان کار سند را به نام من و خانمم بزنند ، تقریبا دو سال بعد وقتی آنها درگیر گرفتن پایان‌کار شدند هزینه‌های اضافه‌ای مثل گذاشتن کپسول آتش‌نشانی در طبقات یا پوشش جلوی تراس با پلیت‌های پلاستیکی بوجود آمد ، سوال من اینجاست که آیا من در پرداخت این هزینه‌ها مسئولیتی دارم یا خیر؟ چون به‌ نظرم می‌رسد وقتی هزینه‌ی (سه‌دانگ) یک خانه‌ی تکمیل شده را پرداخت کردم باقی مسئولیت و هزینه‌ها به عهده‌ی آنها می‌باشد ، ممنون می‌شم که اینجانب را راهنمایی بفرمایین ، با تشکر

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

هزینه پایان کار و صورت مجلس تفکیکی و صدور سند و...به عهده شماست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محتملا قراردادی هم ندارید براین فرض بهتر است پرداخت کنید