مشاوره حقوقی رایگان - درخواست فسخ مبایعه نامه

با سلام خدمت همه بزرگواران
بنده یک قطعه زمین واقع در یک شهر کوچک را در محل بازار به صورت مبایعه نامه در 6 ماه قبل واگذار کردم
و در مبایعه نامه ذکر شد که کاربری ملک تجاری مسکونی است
و یک دهم مبلغ را طی یک فقره چک دریافت نمودم و الباقی ثمن معامله یه صورت یک فقره چک در نزد بنگاه به امانت گذاشته شد تا مدارک زمین توسط اینجانب ارائه گردد
اما در روز موعود با مدارک زمین به بنگاه مراجعه نمودم و خریدار با اعلام این که استعلام نموده و ملک مورد نظر دارای کاربری تجاری نیست ( که این را من در همان روز متوجه شدم ) از دادن چک به اینجانب خودداری نمود و درخواست اینجانب جهت فسخ را نپذیرفت
حالیه و با توجه به آنکه در مبایعه نامه به صورت دست نویس اضافه شده است که در صورت عدم وصول چک در تاریخ 25/9/98 بدون عذر موجه وصول نشود معامله فسخ و اصل پول مسترد می گردد
آیا می توانم اقدام به فسخ کنم یا خیر
با توجه به این که چک در دست من نبوده که برگشت بزنم چه راهی برای اثبات عدم وصول چک دارم
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

قتبل پیگیری هست میشه فشخ گرفت 09121541043 تماس بگیرید