مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل شکایت روی پلاک خودرو

با سلام و احترام خودرو اینجانب توسط مأمور متوقف و گفتند خودرو شما از تهران شاکی دارد و باید توقیف شود. از آنجا که بنده ساکن بوشهر هستم و به دلیل شرایط کاری امکان مراجعه به تهران برایم مقدور نیست ضمن اینکه نه سند و نه پلاک خودرو بنام اینجانب نمی‌باشد و بصورت قولنامه ای خریدو فروش انجام شده و فقط وکالتنامه از مالک خودرو دارم چطور میتوانم این موضوع را از بوشهر پیگیری نمایم. با تشکر

پاسخ ها :

توقیف خودرو به دلیل شکایت روی پلاک خودرو پیگیری شکایت روی پلاک خودرو توقیف خودرو خودرو