مشاوره حقوقی رایگان - ساختن خانه وراثتی

سلام، 3 دانگ خانه‌ای به اسم یک برادر و سه دانگ دیگر ( هر کدام 1.5 دانگ ) به اسم دو خواهر است ( جمعا دو خواهر و یک برادر ) .
قصد ساختن خانه را داریم و دو واحد بر روی پیلوت ( پارکینگ ) بیشتر نمی‌دهند .
برادر باید یک دانگ را به ما دو خواهر بفروشد ( هر کدام از خواهرها 0.5 دانگ ) تا بتوانیم پیلوت را تبدیل به واحد کنیم ، که هر کدوممون یه واحد داشته باشیم .
برادر از ما خواسته اولا خودش واحدش را انتخاب کند. دوما از حیاط به عنوان پارکینگ برای خودش استفاده کند. سوما بابت اون 1 دانگ از دو خواهر پول هم بگیرد. و چهارما بخشی از خلافی هم ندهد چون واحدی که در پیلوت ساخته می‌شود احتمال زیاد هم باید خلافی بدهد و هم اینکه سند نخواهد داشت.
حالا با این اوصاف که برادر پنج امتیاز ( پارکینگ و حق انتخاب طبقه و واحد و سند و خلافی ندادن بابت خانه پیلوت و هزینه ساخت ساختمان که تقسیم بر 3 میشود و مجبور نیس پول بیشتر بدهد، چون اگر دو واحد باشد هزینه بیشتری برایش دارد ) به دست میاره، او باز هم میتونه بابت فروش 1 دانگ پول بگیره؟! منطقی هست؟
چون در حالت عادی، خواهری که مجبور به برداشتن خانه طبقه اول ( پیلوت ) می‌شود، خیلی نسبت به بقیه ضرر می‌کند. چه برسه این شرط های برادر هم گذاشته شود.

پاسخ ها :

ساخت ملک ارثی ملک ورثه ای ارث