مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو و کلاهبرداری خریدار

خودرو را به نمایشگاهی فروختم اولا فهمیدم قیمت خودرو خیلی بالاتر از اون قیمت مورد معامله هست دوما اون شخص به بهانه اینکه ماشین خیلی مشکل داره هر سری رقم بسیار زیادی از پول ماشین داره کم میکنه پولمم کامل نداده ولی ماشین و‌ مدارک منو با دوز و کلک از من گرفته و چندین بار اقدام به فسخ کردم ولی معامله را فسخ نمیکنه
ایا در تعویض پلاک میتونه به زور از من وکالت بگیره؟
من پلاک صاحب قبلی را هنوز عوض نکردم و تا شنبه آخرین مهلت من هست برای اقدام

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر طلق قولنامه فروختید درصورت عدم توافق با خریدار . اون قولنامه صحیح وقابل اجراست ودرنهایت خودرو فروخته شده ومیتونن از شما شکایت کنن ومجبور کنن سند بزنید وتعویض پلاک کنید.