مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث نوه پسری

احتراما به استحضار میرساند:
آیا نوه پسری در نبود پسر از مادر بزرگ (مادر پدر) ارث میبرد یا خیر؟
ضمن اینکه پسر دو سال قبل از مادر فوت کرده است و مادر دارای دو فرزند یک پسر و یک دختر است که هر دو فرزند ازدواج کردند و دارای فرزند میباشند.
کما اینکه پدر بزرگ (پدر پدرم) حدودا ٢5 سال پیش فوت کرده و پدرم سال ١٣٩6 و مادر بزرگ سال ١٣٩٩.
بنده به عنوان نوه پسری که پدرم تک پسر خانواده بوده با فوت شان زودتر از مادرش آیا بنده از ملک مادربزرگم که سند آن بنامش هست ارث میبرم یا خیر؟
لیکن از مسئولین محترم تقاضای پاسخ و راهنمایی مورد استدعاست.
سپاس

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
طبقه اول وراث به این شرح می باشد پدر و مادر و اولاد و اولاد اولاد و صرفاً در صورتی که از طبقه اول به شرحی که گذشت هیچکس کس در قید حیات نباشد امکان بهره مندی از ترک برای طبقه دوم وجود دارد .