مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف

با سلام
من در خیابانی در خط سبقت در حال رانندگی با سرعت 50 در حال رانندگی بودم در سمت راست من یک سمند با فاصله سه متر جلو تر در خط دو در حال رانندگی بود وقتی به دور برگردان رسیدیم یک خودرو پراید از جلوی خودروی سمند ناگهانی گردش به چپ کرده و وارد دور برگردان شد
لازم به ذکر است که اون دور برگردون برای سمت ما ممنوع بوده با دوبار تابلو دور زدن ممنون و برای لاین مخالف طراحی شده
خلاصه پرایده ناگهان به چپ گردش کرد وارد دور برگدون شد ماشین من بدون خط ترمز قابل مشاهده به پشت اون پراید خورد و باعث شد اون پراید به لاین مخالف پرتاب بشه
چون اون پراید از جلو سمند بیرون اومد من یهو دیدمش و چند ثانیه قبل توی نقطه کور من بود
محل اصابت دقیقا مثلثی گوشه صندق اون به وسط کاپوت من بود از کارشناس خواهش میکنم منو راهنمایی کنید مقصر کیه؟

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
در موضوعی که شرح داده اید احراز تقصیر صرفاً از سوی کارشناس محترم دادگستری یا افسر تصادفات راهنمایی و رانندگی تعیین می گردد و صرفا می توانید در شعبه دادیاری و بازپرسی رسیدگی کننده به پرونده در صورتی که نظریه موصوف به ضرر شما باشد اعتراض نموده تا به کارشناس متعدد ارجاع گردد و با شرح تفصیلی موضوع تصادف و ارائه مستندات به کارشناس مذکور در جهت احقاق حق خویش کوشا باشید