مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک در زمان کرونا

سلام وقت بخیر. بنده یک واحد مسکونی دارم و به مستاجر از دوماه قبل اعلام کردیم که خودم و همسرم با توجه به اینکه 5 سال در عقد هستیم خونه رو لازم داریم و خودمون میخواهیم سکونت کنیم. تاریخ اتمام قرارداد در قولنامه هولوگرام دار 99/05/06 هست و مستاجر گفته تخلیه نمیکنه و طبق قانون کرونا میره یکطرفه تمدید میکنه. باتوجه به اینکه این موضوع رو از دوماه پیش به ایشون اعلام کردم و خودم و همسرم قراره در منزلمون بشینیم آیا میتونم حکم تخلیه بگیرم؟؟؟ اگر امکانش هست لطفا جواب بنده رو بفرمایین. سپاس از شما.

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
با توجه به وضعیت پیش آمده در در این ایام امکان صدور حکم تخلیه از سوی مراجع قضایی منع گردیده است