مشاوره حقوقی رایگان - استرداد حق الوکاله

با سلام، از بنده شکایت مالی شد و بنده وکیل گرفتم. ایشون 60 میلیون حق الوکاله درخواست کردند و بنده هم یک کارمند ساده هستم. اما با سختی و قرض و البته فشار اون وکیل سه ماه قبل از دادگاه، 30 تومن نقد و الباقی چک دادم به ایشون. اما قبل از تشکیل اولین جلسه دادگاه، شاکی بنده رضایت داده و پرونده رو استرداد کرد. وکیل فقط اعلام وکالت کرده و تمبر باطل نموده است. چطور میتونم استرداد کنم مبلغ وکالت رو؟ یا حداقل اون چک رو بده؟ ایشون با ما راه نمیاد و بنده واقعا ندارم. خواهشا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام قرارداد مالی با وکیل چطور تنظیم شده.. اگر بندی گذاشته باشتد که حتی درصورت توافق و مصالحه ی طرفین وکیل مستحق حق الوکاله است کاری نمیتوانید بکنید اگر چنین بندی نباشد مشخص کنید وکیل کانون بوده یا وکیل قوه قضائیه و برای پیگیری حق خود به همانجا مراجعه کنید

یک وکیل :

سلام طبق تعرفه قانونی باید حقالوکاله بگیرد فورا به کانون وکلا مراجعه و از وکیل سکایت کنید