مشاوره حقوقی رایگان - سن حضانت فرزند

سلام، خسته نباشید. من دخترم امسال 7 سالگیش تموم میشه. بعد اون حضانتش با مادر یا پدر؟ چون یه جا شنیدم گفتن تا 9 سالگی با مادره.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

حضانت فرزند تا 7 سال با مادر است و پس از آن چنانچه دختر باشد تا 9 سال با پدر است و بعد از سن بلوغ یعنی 9 سال به انتخاب فرزند است که باچه کسی زندگی کند

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام تا 7 سالگی با مادر و پس از آن با پدر است تا 9 سالگی و پس از 9 سالگی خود طفل انتخاب میکند