مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تاخیر قطع بیمه

سلام، مستمری پدر فوت شده رو از تأمین اجتماعی می‌گیریم. 9 ماه در جای دیگر مشغول به کار هستم ولی فعلا بیمه رد نشده برام. خواستم بدونم اگر برم مستمریمو قطع کنم شامل جریمه میشه و باید این 9 ماه پول مستمری رو پس بدم؟ شامل چه جریمه دیگه‌ای میشم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله مستمری حتما قطع خواهد شد و جریمه ای هم برایتان منظور خواهند نمود .