مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی برای کرونا

سلام، بنده سرباز 2 سال خدمت هستم. به دلیل داشتن اضافه دفترچه‌ای، هنوز خدمتم تا 14 برج 5 ادامه داره و الان تو اضافه خدمتم. 10 روز پیش مریض شدم و به دکتر مراجعه کردم و 10 روز استعلاجی گرفتم و مورد تایید دکتر سپاه قرار گرفت که کرونا دارم. بعد از ده روز امروز رفتم که مرخصی‌های استحقاقی بگیرم، چون حالم خوب نبود و نیاز داشتم، تمام استعلاجی هامو استفاده کردم. ولی نزاشتن برم تو پادگان. فرمانده‌ام اومد و گفت شما نیاز نیست بیایی، برو تا خوب نشدی برنگرد. الان آیا برام غیبت حساب میشه یا نه؟

پاسخ ها :

صفایی       عبدالرضا

جناب آقای صفایی عبدالرضا :

سلام،اگر کتبا ،حضور خود را اعلام و فرماندهی در ذیل ان،اجازه عدم حضور در پادگان را تا بهبودی کامل بدهد،مشکلی نخواهید داشت،در غیر اینصورت،احتمال گزارش غیبت برای شما وجود دارد و اثبات ادعایتان مشکل خواهد بود.