مشاوره حقوقی رایگان - رفع تصرف

سلام، من ملکی رو حدود 10 سال پیش از شخصی اجاره کردم. الان بعد از گذشت سال‌ها شخص دیگه ای ادعای مالکیت می‌کنه. اون شخصی که من ازش اجاره کرده بودم، به رحمت خدا رفته حالا باید چیکار کنم؟ در ضمن طی پنج سال گذشته مالکی که من ازش اجاره کرده بودم خارج از کشور بود. بعد از این که اومد به رحمت خدا رفت و من طی این سال‌ها هزینه زیادی برای مشاعات ساختمان کردم. حالا چیکار کنم؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام شما مساجر هستید و مالکیتی برای شما متصور نیست مالک هر کس که باشد شما با او قرارداد اجاره منعقد کمید و مدعی باید بدوا اثبات مالکیت بطرفیت ورثه ی اجاره دهنده بشما را از دادگاه حقوقی تقاضا کند

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با ورثه مالک باید وارد مذاکره شوید چون پس از فوت مالک باید قرارداد را با ورثه تنظیم میکردید .هزینه ها در صورت وجود رسید و مدارک تا حدودی قابل مطالبه است