مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن برگه پرونده و دست بردن در متن صورتجلسه

با سلام.
بنده یک پرونده حقوقی فسخ نکاح دارم که در مرحله تجدیدنظر است. اخیرا متوجه شدم یک یا دو برگ از صورتجلسه دادگاه بدوی گم شده و در متن صورتجلسه باقی مانده در یک سطر آن "می باشم" به "نمی باشم" جعل شده است. (یعنی نون اضافه شده) بنده از لحاظ قانونی چیکار باید بکنم. آیا اقدامات من در بررسی پرونده خودم خللی وارد میکنه و ممکنه روند بررسی پرونده خودم رو طولانی بکنه؟ حدود دو سال شده که بررسی پرونده طول کشیده (یکسال بدوی و یکسال تجدید نظر) نمی خوام بیشتر از این طولانی بشه و اگر راه قانونی وجود داره که به موازات بررسی پروندم میتونم انجام بدم لطفا بهم بگید. البته تمام راههای دیگه رو هم بگید.
ممنون از کمکتون

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

با حفاظت اطلاعات دادگستری در میان بگذارید

صفایی       عبدالرضا

جناب آقای صفایی عبدالرضا :

سلام،با ارایه مدارک ،از طریق حفاظت اطلاعات دادگستری،اقدام نمایید.