مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص تغییر پست سازمانی و بازنشستگی بانوان

خانمی هستم که از سال 1371 مشغول به کار در اداره دولتی هستم و سال 94 از قراردادی به پیمانی تبدیل وضعیت شدم و مدرک کارشناسی حقوق و در حال حاضر دانشجوی ارشد حقوق خصوصی هستم و با لحاظ نمودن مدرک کارشناسی در حکم کارگزینی بنده موافقت نمی شود
( پاسخ براین است که مدرک و رشته تحصیلی شما مطابق با پست سازمانی نیست به همین این دلیل لحاظ نمیشود )
( درخصوص تغییر پست سازمانی هم هیچ پست دیگه ای که مطابق مدرک تحصیلی باشه اختصاص نمی دهند)

مورد دوم ؛ 22 سال سابقه قابل قبول و 28 سال سابقه تجربی و بیمه پردازی تامین اجتماعی در حکم بنده هست و 50 سال سن دارم

پاسخی که بیمه تامین اجتماعی به درخواست بازنشستگی بنده میدن اینکه شما کارمند رسمی هستی باید از دستگاه مربوطه حگم بازنشستگی اعلام بشه ما فقط لیست بیمه پردازی به دستگاه مربوطه اعلام میکنیم
دستگاه مربوطه اعلام میکنه باید شعبه تامین اجتماعی دارا بودن احراز شرایط بازنشستگی را اعلام نماید

تشکر فراوان از پاسخ گویی بزرگواران

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بدوا میبایست سوابق بیمه ایی خود را از صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی منتقل کنید