مشاوره حقوقی رایگان - اتمام زمان وکالت تعویض پلاک خودرو کرونا و عدم همکاری فروشنده

با سلام
بنده در تاریخ 16 بهمن از یکی از شرکتهایی که خودشونو نمایندگی اعلام میکنن یک خودرو خریدم که بعد از حدود 1 ماه و در تاریخ 24 اسفند تازه مدارک رو به دست من رسوندن/ مهلت تعویض پلاک تا آخر اسفند ذکر شده بود و به علت کرونا 26 اسفند مراکز بسته شد و عملا بنده فقط 1روز زمان داشتم برای تعویض پلاک/ بعد از عید و در تاریخ 17 اردیبهشت مدارک رو با تایید خودشون برای تمدید وکالت به شرکت ارسال کردم، از اون روز تا تاریخ امروز اولا طلب 2 میلیون پول کردن برای تمدید ولی حتی با پول هم انجام ندادن (من زیر بار پول نرفتم) ولی دست آخر دیروز قطعی گفتن کسی که ماشین بنامش بوده ایران نیست سوریه یا عراق هست!! و دیگه کلا نمیشه کاری کرد مدارک رو بگیرید تردد کنید تا بعدا ببینیم چیکار میشه کرد!!! با توجه به اینکه شرکت مطرحی هست و فعالیت گسترده داره من چیکار میتونم بکنم که هم ماشین بنام بخوره هم ضرر زیان من داده بشه لطفا راهنماییم کنید کجا باید شکایت کنم؟ الان 5ماهه ماشین زو گرفتم کلا 600 تا دونه راه رفته همش تو پارکینگه/ ممنون که وقت میذارید

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

دادخواست الزام به انتقال سند و فک پلاک بدید انجام خواد شد انشالله