مشاوره حقوقی رایگان - در سازمان دولتی بصورت قراردادی بدون بیمه کار کردم. چطور میتونم الان شکایت کنم و سابقه بیمه درخواست کنم

سلام من از 87-92 در ناجا بصورت قرارداد روزمزد کار کردم. من رو بیمه نکردن و سال 92 قراداد نبستن و بیکار شدم. الان درخواست سابقه بیمه سال هایی که کار کردم هستم. در اداره بیمه شمال شرق تهران شکایت کردم و مدارک دادم. نماینده سازمان امدن و تایید کردن. اما اداره کار به دلیل اینکه واحد مربوطه جزو نیروهای مسلح است رای به عدم صلاحیت رسیدگی مراجع حل اختلاف قانون کار صادر کرد. و گفتند به دیوان عدالت اداری مراجعه کنم. دیوان هم رای به صورت زیر صادر کردند: رسیدگی به اختلافات در صلاحیت هیات های حل اختلاف مستقر در اداره کار است و من باید علاوه بر اداره محل خدمتم، سازمان تامین اجتماعی را طرف شکایت قرار می دادم نه سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح.
لطفا دقیق بگید چه کنم که بعد از یک سال و کلی هزینه رفت و امد به تهران بتونم حقم رو بگیرم.

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام
رای دیوان راه شما رو مشخص کرده.

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

شماباید بابت بیمه وکارکردتون به اداره کارشکایت کنید وتمام حقوقتون اعم از بیمه سنوات عیدی مرخصی پاداش احتمالی عیدی و... رو علیه سازمان خدمتی وسازمان تامین اجتماعی نیروی مسلح مطالبه کنید واونجا رای دیوان مبنی بر صلاحیت هیات حل اختلاف کاررو نشون بدید