مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حق بیمه بیکاری کرونا

باسلام
چرا حق بیمه بیکاری زمان کرونا برای تمام همکارانم واریز شده ولی برای من واریز نشده است؟ ما همگی با هم ثبت نام نمودیم وحتی کد رهگیری و تأیید ثبت نام هم برایم ارسال شد و حتی شماره حساب و شماره شبا هم ازم درخواست شد و ارائه دادم. ولی از قلم افتاده‌ام. شما را به خدا به کارم رسیدگی نمائید. به خدا قسم فردی 51ساله مستأجر و دارای سه فرزند دختر دم بخت هستم. خودتان را لحظه‌ای جای این حقیر بگذارید که چه زندگی سختی را سپری می‌نمایم. منتظر خبر خوشحال کننده‌تان هستم. با تشکر.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام احتمالا به لحاظ کمبود اعتبار گاها چنین مشکلاتی پدید آمده . متاسفانه اینجانب صرفا وکیل دادگستری هستم که به رایگان جهت حل مشکلات مردم مشاوره میدهم و کاری در این خصوص از حقیز ساخته نیست . جهت پیگیری حضورا به اداره مزبور تشریف ببرید