مشاوره حقوقی رایگان - مجازات مرد متاهلی که زن شوهرداری را بچه دار کرده چیست

سلام مجازات مردی که متاهل هست و با زن شوهرداری رابطه داشته و از آنها دو طفل معصوم به دنیا آمده اند مجازات آن مرد و زن شوهرداری که بچه دار شده چیست آیا میشود زن را طلاق داد و بعد مرد متاهل را مجازات کرد با دی ان ای و فرزندان که از او دنیا آمده چه راه کاری هست ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به تبع اگر زنای زن شوهردار به طرق قانونی ثابت شود که مشخص است . برای مرد نیز مجازات خاص خود را دارد که از شلاق و حبس تا تبعید و غیره. لطفا حضورا جهت مشاوره نزد وکیل مجرب تشریف ببرید