مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست جعل سند

باسلام
درخصوص فروش یک باب منزل مسکونی در بنگاه مسکن که بنگاهی میبایست برای 150 میلیون نیم درصد و بعلاوه مالیات, حق کمیسیون از طرفین که حدودا 800 هزار تومان میشده میگرفت که با ترفندی, خریدار رو مجبور به انتقال 120 میلیون مبلغ مبایعه نامه به حساب خود نموده و بعد از کسر 2میلیون تومان از 120 میلیون تومان بعنوان حق کمیسیون اقدام به دادن چک بمبلغ 118میلیون در وجه فروشنده نموده و از فروشنده در پشت مبایعه نامه دست خطی با خط خود بنگاهی مبنی به دریافت چک و امضا از طرف فروشنده نموده و اکنون فروشنده شاکی از اینکه حق کمیسیون زیاد گرفته و با مراجعه به اتحادیه مشاورین املاک درخواست رسیدگی به این ماجرا از این مرجع نموده که بنگاهی با متوجه شدن از این موضوع اقدام به تغییر متن و دستکاری و افزودن متن مبنی بر اینکه دومیلیون تومان فروشنده نقدا گرفته را در کنار متن 118 میلیون چک دریافتی فروشنده نموده و ادعا مینماید که حق کمیسیون دریافت نکرده. آیا با این شرح میتوان در دادگاه دادخواست جعل سند و درخواست کارشناس خط نگاری جهت بررسی این دو خط که در دو زمان وآن هم فقط در قولنامه ای که در نزد بنگاه هست داد؟ و باید از شورای حق اختلاف اقدام نمود یا دادگاه؟ و در نهایت اگر اثبات شود که بنگاهی قولنامه را دستکاری کرده چه حکمی برای ایشان صادر میشود؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام جعل و استفاده از سند جعلی جرم کیفری است و باید به دادسرای عومی و انقلاب شکایت کنید