مشاوره حقوقی رایگان - حریم خصوصی

با عرض سلام. مدتیه همسایمون خونشون رو خراب کردن و میخوان از نو بسازنش و دیواری رو که بین ما و آنها، حریم بود و متعلق به خودشون هم هست رو خراب کردن و حاضر نیستند چیزی را که به عنوان حریم باشه رو فراهم کنند. چند باری به آن‌ها گوشزد کردیم و آن ها به حرف ما گوش نمی‌دهند چکار باید کرد؟ آیا آن‌ها موظفند این حریم را رعایت کنند یا نه؟ لطفاً راهنماییم بفرمایید با تشکر از شما.

پاسخ ها :

نغمه میرزایی فهلیانی

نغمه میرزایی فهلیانی :

با سلام
با توجه به اصل تسلیط ایشان حق اصرف در اموال خویش را داشته و شما می توانید حریم را در ملک خود ایجاد نمایید