مشاوره حقوقی رایگان - سختی زیان اور

سلام سه ماه پیش بازنشسته شدم با سی سال و دوماه قبلا کفش ... ده سال کارکردم سختی زیان آور داشتم رفتم وزرت کار برای سختی زیان اورم گفت نمی شه من را راهنمایی کنید چه کار کنم؟ تشکر

پاسخ ها :

زهرا دادگر

زهرا دادگر :

سلام و درود
دقیقا توضیح بفرمایید شغل جنابعالی چه بوده است علیهذا کارهای سخت و زیان آور کارهایی است که در آن ها عوامل فیزیکی ، شیمیایی ، مکانیکی و بیولوژیکی محیط کار ، غیر استاندارد بوده و در اثر اشتغال کارگر تنشی به مراتب بالاتر ازظرفیت های طبیعی (جسمی و روانی) در وی ایجاد گردد که نتیجه آن بیماری شغلی و عوارض ناشی از آن بوده و بتوان با به کار گیری تمهیدات فنی ، مهندسی ، بهداشتی و ایمنی و غیره ، صفت سخت و زیان آور بودن را از آن مشاغل کاهش یا حذف نمود .