مشاوره حقوقی رایگان - شکایت قضایی

سلام و خسته نباشید، من سال 94 پراید لیزینگی خریدم. همه اقساطو واریز کردم. امروز که رفتم واسه تعویض پلاک میگن خودرو شکایت قضایی داره در تهران منم اهل شهرستان هستم. خود طرفم در ایران نیستند. باید چکار کنم؟؟؟؟ وکالتم از طرف ندارم فقط قولنامه بنگاه دارم، از طریق دادگاه رفتم برای الزام به تنظیم سند. حکمم گرفتم.

پاسخ ها :

شکایت قضایی خودرو شکایت روی خودرو خریداری شده شکایت روی خودرو خودرو