مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام
یک زوج ده سال قبل از هم طلاق گرفته اند.
نطفه ی بچه پس از انجام آزمایشات پیش از طلاق بسته شده است و بعد از طلاق رسمی، خانم به خارج از کشور مهاجرت کرده است. به تازگی بازگشته و مشخص شده است که بچه را نگه داشته و به همسر سابق خود نیز چیزی نگفته است.
حال با این شرایط میتوان به اسم پدر برای این بچه شناسنامه گرفت ؟ و حضانت بچه با چه کسی است؟

پاسخ ها :

نام پدر در شناسنامه فرزند شناسنامه فرزند حضانت فرزند حضانت شناسنامه