مشاوره حقوقی رایگان - نیامدن در صورت سازش

با سلام احترام خدمتتون. بنا به مستندات موجود در پرونده و طبق تعهداتی که قاضی جلسه از ما گرفت خانومم به خانه اش بازنگشت و طبق هگفته پدرش من زن و بچه ندارم (بنا ب گفته پدرش 24سال دختر بزرگ کرده و باید هرروز ببینش)

پاسخ ها :

پرسشگر :

مشکل ما اینجاست که من مستأجر بودم و الان صاحبخونه که شدم میخوام برام سر زندگیم نمی زارم بیاد میگه دخترم و 24سال بزرگ کردم باید هرروز رویشان کنم حقی نداری از اینجا ببریش خونه ای که باهم رفتیم خریدیم 5 کیلومتر تا خونه پدرش فاصله است و الان هم نزدیک به 3ماه است بردش به من هم میگه اختیارش دارم به تو هم ربطی نداره .