مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در محل کار و گرفتن دیه

با عرض ادب و احترام بنده از سال 93 تا الان در یک شرکت به عنوان مسئول فنی مشغولم و تا اخر شهریور قرارداد دارم در سال 95 از ناحیه دست چپ دچار بریده شدن کف دستم با سنگ فرز شدم که از
طرف شرکت هزینه های درمان پرداخت شد و به خاطر از دست ندادن کارم شکایت نکردم وشرکتم هیچ چیزی بابت دستم نداد بعداز پایان طول درمان متوجه شدم که دوتا از انگشتانم از کار افتاده به مدیریت اطلاع دادم که برای عمل مجدد. به هر دلیلی از هزینه کردن اجتناب کردند و حالا میخواهند نیروهای قدیمی را بیرون کنند که من شامل این قضیه هستم حالا میخواهم شکایت بابت انگشتانم کنم نمی دانم از کجا شروع کنم ایا نتیجه ای هم دارد؟ به من دیه میدهند؟ چند درصد احتمال داره بهم بدن با این توصیف که شاهد عینی هم دارم ممنون و سپاس گزارم

پاسخ ها :

زهرا  اميدي

سرکار خانم زهرا اميدي :

باسلام شما باید برید دادسرا شکایت کنید شمارو معرفی میکنن به پزشکی قانونی و اونجا پزشک شمارو معاینه میکنه ودرصد دیه مشخص میشه و از طریق دادگاه پرونده حکم صادرمیشه براساس همون گواهی پزشکی قانونی که دارید