مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت به بانک

باسلام و عرض ادب
چکی بابت ضمانت وام به یکی از همکاران به بانک دادم، که بانک اصرار داشته چک سفید امضاء به ایشان بدهم و حتی توی برگه ی دیگری که نیاز به پر کردن مشخصات چک هم بود گفتند چیزی ننویسم خودمان پر می کنیم. آیا بانک یا آن متصدی بانک می تواند این چک را به مثلاَ یکی دیگر بدهد تا از آن سوء استفاده شود؟؟ با توجه به اینکه ما الان هیچ مدرکی دال بر اینکه چک ضمانت داده ام نداریم؟؟
باتشکر

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

متاسفانه اشتباه کردین . چون بانک اصلا چک سفید امضا نمیگیره .پیگیر چک بشید ببینین در بانک موجود هست یاخیر.