مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت با حکم رشد دختر

سلام خسته نباشید. در صورتی که پدر فوت شده باشه دختر رشید بالغ باشه جد پدری در دسترس نباشد چون ارتباط با جد پدری کاملا قطع شده و دختر گواهی رشد از دادگاه داشته باشد . میتونه بدون اجازه جد پدری و دادگاه عقد موقت کند؟ یا حتی عقد دائم یا نه؟

پاسخ ها :

مهدی نظری عین الدین

جناب آقای مهدی نظری عین الدین :

سلام حکم رشد در امور مالی هستش. دختر باکره در هر حال باید با اذن ولی ازدواج کنه اگه اخذ اجازه ممکن نباشه یا اجازه ندن میتوان از دادگاه تجویز ازدواج اخذ کرد