مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب نفقه

سلام ... همسر بنده بعد از تمام مراحل دادگاه نفقه معوقه را پرداخت نکرد و الان اجرای احکام برای اینکه جلب بده گفته اول استعلام از تمام بانک ها بگیر که اگر حسابی داشت مسدود بشه حالا سوالم اینه که من چون میخوام کل بانک ها رو استعلام کنم که مطمئن بشم که پولی نداره باید برم بانک مرکزی ؟ اگر باید برم بانک مرکزی کدوم شعبه ؟ و آیا اگر جلبش صادر بشه بهش اطلاع میدن یا قبل از جلب بهش اخطار میدن ؟ اگر بلافاصله حکم جلب رو میدن که بریم جلب کنیم ؟ خواهش میکنم این دو سوال رو پاسخ بدید ؟ با سپاس

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

اگر میدونید توی حساباش پول نداره که این هم از مراجعه به مدیریت شعب هر بانک امکان پذیره جلب بگیرید.