مشاوره حقوقی رایگان - وصول مطالبات

عرض سلام و احترام
کارمند اخراجی از بانک هستم، در مورد پیگیری حق و حقوق و همینطور پرداخت و تسویه حساب مطالبات معوقی که نزد این بانک دارم نیاز به راهنمایی دارم، در صورت لزوم مایلم قراردادی تنظیم و وکالتی جهت انجام این امور به یکی از اساتید بدهم.
(سرپرستی بانک واقع در اصفهان)
با تشکر

پاسخ ها :

مطالبه حق و حقوق کارمند اخراج شده مطالبه حقوق و مزایای کارمند اخراج شده مطالبه معوقات کارمند اخراجی مطالبه معوقات کارمند از کارفرما مطالبه حقوق کارمند بانک کارمند بانک کارمند کارفرما