مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

سلام
بنده تصادفی داشتم که منجر به شکستگی بینی و حارصه بینی و چانه شدم و دادگاه حکم به پرداخت 12 درصد داده .. داخل دادخواست وکیل بنده درخواست 12 درصد دیه سال 98 معادل 32 میلیون 400 رو درخواست کرده .. اواخر سال 98 دادگاه تشکیل شد و رای به نفع من صادر شد .. بخاطر کرونا و شلوغی حکم سال 99 ابلاغ شد .. حالا بیمه میگه طبق حکمی که به ما دادن دیه سال 98 حساب شده با هزینه دادرسی و حق الوکاله و تاخیر تادیه .. بعد از مدت 42 روز از ابلاغ حکم درخواست اجرای حکم دادم .. الان باز ابلاغیه اجرای حکم بر اساس دیه سال 98 نوشته شده .. خواستم ببینم قاضی اشتباه کرده یا وکیل بنده .. دیه مگه نباید یوم الادا باشه و طبق دیه 99 پرداخت بشه؟
ممنونم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام از آنجایی که وکیل شما داخل دادخواست درخواست 12 درصد دیه سال 98 را نموده است قاضی موظف به حکم به خواسته وکیل شماست نه بیشتر هرچند قانونم �‌بایست یوم الادا درخواست می شد

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام دیه یوم الاعداء است باید طبق سال 99 پرداخت شود