مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه به صندوق تودیع 28/12/98

سلام رای به پرداخت خسارت در 25/5/98 به شرکت بیمه ابلاغ شد و در ان 20 روز حق تجدید نظر داشتن هم راننده مقصر و هم من ... ولی تجدید نظر نکردیم و بعد از یکماه رفتم اجرا احکام گفت شرکت بیمه جوابی نداده .. خود ما زنگ میزنیم و برج 7 دوباره رفتم اجرا بهم نامه داد برو بیمه رفتم و اونجا از من مدارک خواستن و بردم برایشان ولی یکماه بعد که رفتم گفتن نامه زدیم اجرا احکام که بما ربط نداره صندوق باید بده و دوباره رفتم اجرای احکام نامه داد برم صندوق و صندوق هم از من مدارک از بیمارستان و نامه برای گرفتن مدارک از اجرا داد و منم رفتم گرفتم و برم برایشان شد برج 9 و گفتن زنگ میزنیم و بعد یکماه و نیم که رفتم گفتن بخشنامه امده که شرکت بیمه باید بده و دوباره رفتم شرکت بیمه که دوباره مدارک خواست و نامه زد به اجرا احکام که 10 مورد از من مدارک مصدق به تمبر دادگاه خواست و دوباره رفتم اجرا مدارک جور کنم و مدارک بردم برایشان گفتن زنگ میزنیم و ماند فروردین رفتم بیمه که نامه داد برو پرونده پزشکی بیار دادگاه نداده و نامه داد برج 2 شد برو از بیمارستان بگیر و بیمارستان هم گفت یکبار دادیم دوباره رفتم مدارک پزشکی از صندوق یرم که برج 9 داده بودم و اونا هم بعلت مهر برابر اصل زدن روش نداد و با شرکت بیمه هم که صحبت کرد صندوق شرکت بیمه گفت باید از بیمارستان بیاری کپی قبول نیست و با دردسر از بیمارستان گرفتم و بردم برایشان و بعد چند روز دوباره رفتم بیمه نامه ای گذاشت جلوم به تاریخ 5 فروردین 99 که گواهی میشود 28/12/98 پول ریختیم صندوق تودیع و این نامه که حدودا برج 16/2/99 بود ببر از صندوق خسارت یا بانک بگیر و منم امضا نکردم و امدم صندوق گفت ما خبر نداریم بزار بپرسی از بیمه کی ریخته و ضمنا فیش واریزشان هم تا 16/2/99 به اجرا احکام نداده بودن حال باید چکار کنم به نرخ روز یا تاخیر پرداخت بگیرم ممنون از راهنمائیتان

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

دادخواست مجدد بدید به خواسته ی مطالبه خسارت ناشی از تاخیر در انجام تعهد

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام شما میتونید این مبلغ دیه رو بگیرید و اگر دیه به روز بهتون پرداخت نشده نسبت به ما به التفاوت دادخواست بدین