مشاوره حقوقی رایگان - سند عرصه و اعیان

سلام وقتتون بخیر دوستان
ما یک واحد اپارتمان قولنامه کردیم. اما به تازگی متوجه شدیم که سند اعیان داره و عرصه در اجاره مسکن و شهرسازی هستش
چون ما اطلاع نداشتیم از این موضوع
میخواستم ببینم الان مشکلی پیش نمیاد که زمین در اجاره هست؟
بعدا برای فروش به مشکل نمیخوریم؟
و اینکه اگه قولنامه رو فسخ کنیم نظر شما چیه؟
قیمت ملک هم موقع قولنامه 437 بوده الان بعد از یک ماه نزدیک 500 رسیده

پاسخ ها :

عرصه ملک در اجاره مسکن و شهرسازی عرصه و اعیان در ملک خرید زمین در اجاره مسکن و شهرسازی سند عرصه ملک سند اعیانی ملک فسخ قولنامه ملک سند ملک فسخ معامله سند قولنامه