مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی با سختی کار رزمندگان

باسلام. در مورد نحوه محاسبه سختی کار مربوط به رزمندگان دفاع مقدس میخواستم بدونم که چگونه محاسبه میشه. بنده 29 ماه سابقه جبهه دارم

پاسخ ها :

محاسبه سختی کار رزمندگان دفاع مقدس بازنشستگی با سختی کار رزمندگان سختی کار رزمندگان بازنشستگی با سختی کار سختی کار مشاغل سخت و زیان آور بازنشستگی قوانین بازنشستگی با سختی کار محاسبه سختی کار قوانین سختی کار بازنشستگی رزمندگان رزمندگان