مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت از بیمه بعد از دریافت توافقی خسارت

سلام. چند روز پیش کسی از پشت به من زد و ماشین من صدمه دید. مدارکشو گرفتم بعد رفتم برآورد خسارت کردم و سر یه مبلغی به توافق رسیدیم و بیمه نرفتیم و مدارکشو پس دادم. حالا اگه بخوام دوباره بیمه بریم راهی داره؟ ماشینمو هنوز درست نکردم، مدارکشو تحویل دادم ولی عکس از مدارکش و صحنه‌ی تصادف دارم. میشه کاری کرد و دستم به جایی بند هست؟ لطفا راهنمایی کنین (خسارت چون در حد 1 تومن بود افسر گفت کروکی نمی‌خواد ولی از صحنه‌ی تصادف هم عکس دارم هم فیلم – بیمه هم بیمه‌ی ایرانه).
مرسی

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
چون خسارت جزئی هست نیاز به کروکی نداره اما باید طرفین هر دو نفر با در دست داشتن مدارک کامل خودرو و قبض جریمه راننده مقصر به شرکت بیمه خودرو راننده مقصر مراجعه کنید و در این مورد قبض جریمه بجای کروکی هست