مشاوره حقوقی رایگان - درخواست قرار تامین

درود بر شما بزرگواران و سپاس از این که امکان مشاوره رایگان را فراهم فرمودید. سه سال پیش برادر خانم بنده به علت ورشکستگی و بدهی زیاد، از خانم بنده خواست که با وثیقه گذاشتن دو آپارتمان نزد یک نزولخور، مبلغ 450 میلیون تومان از وی نزول بگیرد. پس از یک سال و نیم، یکی از آپارتمان ها به دلیل پرداخت وجه به نزولخور فوق، از وی بازپس گرفته شد. اما آپارتمان دیگر بخاطر 170 میلیون تومان که برادر خانمم به او بدهکار است، همچنان در تصرف وی است، با اینکه خانم بنده این آپارتمان را به رسم امانت نزد وی گذاشته بود، این شخص با استفاده از مبایعه نامه ای که از خانم من (با سوء استفاده از نا آگاهی وی) گرفته بود، آن را به نام خودش زد و سند را به نام خودش گرفت. برادر خانم بنده هم در اسفند 98 فوت کرد. اکنون این نزولخور بجای 170 میلیون، درخواست 510 میلیون از ما کرده (ماهی 10 میلیون بهره) و ما قادر به پرداخت نیستیم مگر با فروش این آپارتمان. او مرتبا ما را تهدید به فروش آن می کند. جسارتا خواستم ببینم آیا ما میتوانیم درخواست قرار تامین کنیم؟ او تهدید کرده که اگه ما شکایت کنیم، آپارتمان را فروخته و تمام ثمن آن را بر میدارد. ضمنا ما به دلیل اعتمادی که به برادر خانمم داشتیم، مطلقا هیچگونه مدرک یا دستخطی مبنی بر این معامله در دست نداریم (بجز یک فایل صوتی که در آن ، نزولخور فوق اقرار کرده که آپارتمان را وثیقه گرفته و صحبت از بهره ماهی 10 میلیون هم کرده). از راهنمایی شما پیشاپیش سپاسگزارم.

پاسخ ها :

درخواست قرار تامین سند امانت نزد نزول خوار پس گرفتن سند از نزول خوار قرار تامین نزول خوار نزول سند