مشاوره حقوقی رایگان - پذیرش اصل قسم به قرآن در اعاده دادرسی

مادر زن بنده چک امانتی همسرم را به مبلغ شصت میلیون تومان برگشت زد و در مرحله اجرای احکام قاضی اجرا در مورخه 25 خرداد دعوت به مواجهه حضوری و رودرو نمود که در این مواجهه مادر زنم در مورد پرداخت پول به همسرم با قرآن مواجه شد که ایشان از اتیان قسم خودداری و جلسه دادگاه را ترک نمود و قاضی اجرا به حقانیت همسرم و امانت بودن چک پی برد.
سوال این است که آیا ابا کردن ایشان از قسم به قرآن را در حضور قاضی می توان به عنوان یک سند برای اعاده دادرسی استفاده کرد؟ لطفا ارشاد فرمایید