مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت

سلام خسته نباشید من 1 ماه پیش تصادف کردم با یه موتور شاخ تو شاخ شدیم موتور مقابل مقصر شد تو کروکی ثبت شد راکب موتور مقابل افغانی بود
ولی صاحب موتور کسی دیگر بود
راکب فاقد گواهی نامه البته منم گواهی نامه نداشتم
بعد من شکایت کردم از پلاک موتور
بعد 1 ماه افغانی رو از بیمارستان بردن یا فراری دادن بعد از 1 هفته تازه به من گفتن فرار کرده
بعد صاحب اصلی موتور از راکب شکایت کرده عنوان شکایتشم خیانت در امانت بود
ميخواستم بدونم من ميدونم خسارتم و دیه ام را از بیمه مقابل دریافت کنم؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

بله.دیه شما از بیمه موتور مصر پرداخت خواهد شد.