مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

من پارسال خرداد ماه تصادف کردم و ماشین دیه شخص ثالث بود. نامه پزشک قانونی نوشته شکستگی استخوان بینی در وضعیت مرطوب التیام یافته. شکستگی انتهای تحتانی استخوان درشت نی ساق راسته عمل جراحی و تصویر با ابزار ارتوپدی در وضعیت مرطوب التیام است و ارشه آسیب نسوج نرم ناشی از اقدامات اجرایی به میزان یک درصد دیه کامل تعیین می گیرد. پارگی رباط بین دو استخوان درشت نی و نازک نیازمندیم چه پایه را است که جداگانه تحت عمل جراحی قرار گرفته و ارش متعلق به میزان 4 درصد دیه کامل قرار میگیرد. و ارش آسیب نسج نرم ناشی از اقدام جراحی شدگان به میزان یک درصد دیه کامل. میخواستم ببینم من که دماغ شکسته و خوب التیام یافته بهش دیه تعلق نمیگیره و ایا دیه پا را درست محاسبه کردند؟

پاسخ ها :

راضيه  فرهادي

راضيه فرهادي :

استان :

سلام قبل این نامه ای نداشتید؟؟ اگر نامه ای بوده ببینید اونجا چیزی نقل بینی درج شده اسیب به بینی و شکستگی ان حدود ده درصد دیه داره که باید در نامه پزشکی قانونی قید بشه