مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر حادثه تصادف

سلام عرض تشکر برای وقتی که میگذارید.
من یک موتور سیکلت برقی به تازگی خریدم که بدون گواهینامه و بیمه نامه به همراه همسرم در حال حرکت بودیم.
از گوشه راست خیابان به ارامی حرکت میکردیم که ناگهان تاکسی ای که در سمت چپ من درحال حرکت بود جلوی ماشین خود را به سمت راست یعنی در جلوی من مایل میکند.
علیرغم اینکه مسافران داخل تاکسی به پلیس حادثه حاضر شدند که شهادت بدهند من با تاکس ‌برخورد نکردم.

آیا به نظر شما در این حادثه که تاکسی که در نزدیکی من (بغل به بغل من سمت راست تاکسی سمت چپ من) بود و پیچیدن جلوی من در صورت برخورد 100 درصد تاکسی مقصر میبود اما حالا که افسر حادثه این رو قبول نکرده و گفته که خودم زمین خوردم.
آیا پیچیدن تاکسی جلوی من
سپس هل شدن بنده و گرفتن ترمز و خوردن زمین بدون برخورد با تاکسی
تاکسی را به صورت حداقل 50 درصد نیز مقصر نمیکند؟
توجه کنید فاصله من با تاکسی بسیار کم بود و من دقیقا سمت راست تاکسی بودم و کنار به کنارش در حال حرکت که متاسفانه به علت برقی بودن موتور و بیصدا بودنش راننده منو کلا ندیده. و همچنین سرعت کم بنده که باعث برخورد نشده. ولی خودم و همسرم و موتور آسیب دیدیم. و من هم از انجا که پیچیدن تاکسی رو در برابر جلوی خودم دیدم و ترمز گرفتمو بعدش خوردم زمین. اما از شانس بد به تاکسی برخورد نکردم. ولی کاملا پیچید جلوی من.

با سپاس از پاسختون.

پاسخ ها :

حمید دانیالی

حمید دانیالی :

استان :

با سلام با اعتراض به گزارش افسر راهنمایی و رانندگی تقاضای جلب نظر کارشناس 3نفره را نمایید